Krämig pastasallad med lax och pepparrot

pastasallad
Indegrienser (4 port)
250g pasta (t ex gnocchi)
2dl lättcrème fraiche
2msk finriven färsk pepparrot
2msk fryst, hackad dill
1krm salt
1krm peppar
1krm strösocker
200g gravad lax
600g melon (t ex galia eller honungsmelon)
1st äpple
50g isbergssallad

 

Tillagning
1. Koka pasta enligt anvisning på paketet. Skölj pastan hastigt i kallt vatten.
2. Blanda lättcrème fraiche, finriven färsk pepparrot, hackad dill, salt, peppar och socker.
3. Blanda den avkylda men fortfarande ljumma pastan med pepparrotsröran.
4. Skär gravad lax i mindre bitar. Dela, kärna ur och skär melon i tärningar.
5. Dela, kärna ur och skär äpple i tärningar.
6. Skär isbergssallad i bitar. Blanda melon, äpple och isbergssallad försiktigt med pastan. Servera med laxen.

 

Källa: ica
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply